Remedial teaching

Remedial teaching bij RT Uden is een onderdeel van bonnier logopedisch centrum.

Remedial teaching - RT Het is voor uw kind vervelend als het op school niet goed gaat. Dit kan een duidelijke oorzaak hebben (bijvoorbeeld een leer- of ontwikkelingsstoornis zoals dyslexie of ADHD), maar ook een leerachterstand of een taalachterstand kunnen de oorzaak blijken van een leerprobleem.

De remedial teacher gebruikt speciale technieken om deze leerproblemen te onderzoeken en op te lossen. Een goed onderzoek is de basis om tot een goed handelingsplan te komen en zo uw kind weer op een bij hem of haar passend niveau te krijgen.

De remedial teacher Om op school mee te kunnen is een goede taalvaardigheid belangrijk. Een logopedist weet hier natuurlijk alles van. Daarom heeft de remedial teacher van RT Uden, Yvonne Bax, een logopedische achtergrond. Als logopedist heeft ze 10 jaar werkervaring in het basisonderwijs, op verschillende scholen in de omgeving, achter de rug. Een absolute meerwaarde voor het remedial teaching proces! Yvonne Bax is lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (de LBRT).

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Mail naar info@logopedie-uden.nl of bel 0413-271067